Vel hjemme fra en fin tur

Nå har vi kommet hjem fra Sverige og Big Power Meet. Det var akkurat like bra som jeg hadde håpet på, og selv min kone sa det var en av de mest morsomme hendelsene hun har deltatt i. Det var så utrolig overfylt med mennesker og vi bodde på en campingplass på Johannisberg med hundrevis av andre. Det var en ekte glede fylt uke for oss alle-sammen i familien!

Opprettet ny vennskap
Ved siden av oss var et telt med en svensk familie som vi startet å snakke med den første dagen. Våre barn spilte fint sammen, og vi utviklet virkelig en god vennskap i løpet av uken der. De hadde vært på dette arrangementet i mange mange år, og hadde nesten tatt med seg hele sin hjem til campingplassen. Selvfølgelig ble de derfor så at vi satt med dem på kveldene, spilte spill og drakk litt øl. To av nettene sov våre barn på innsiden av deres telt for de hadde det mer komfortabelt der sa de – ha ha!

Stilige og billige lenestoler
Jeg var så utrolig imponert av deres sine stoler. De er hva jeg vil kalle ekte stil! De sa man kunne finne billige lenestole på en butikk som heter Chilli som var der i Væsterås, også. Min kone sjekket og så at det var det samme i Norge, så vi skal nok kjøpe det når vi er hjemme igjen. Her er hvordan de så ut, pene ikke sant? Jeg liker når det er enkelt og stilig og disse lenestoler var virkelig min stil.

pen stol

Klassisk og enkel stil !

Nå har jeg hørt om en annen hendelse med biler i Sverige i august, men jeg tror ikke vi har energi til å gå tilbake en tur til. Det tar ganske mye av kreftene at drive slik lange avstander. Tenkte jeg skulle se om vi har noe lignende her i Norge i høst, som man kan delta i i stedet. Noen som har noen gode tips? Jeg er åpen for alle forslag, selv om det er gammel stil som amerikanere eller japanske nya biler. Det er alltid gøy med variasjon syns jeg!

Nå er det på tide å dra ut åpå en tur. Vi er kjæledyrpasser til naboens lille terrier, Ole Brumm. Det er en liten ting med godt humør, kan man si =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *