Vannskader i baderommet

I forrige uke oppdaget vi at vi har vannskader i veggene på badet i underetasjen av huset. Selv om det ikke var helt uventet, er det fortsatt ikke morsomt når det skjer. Nå var dette et gammelt baderom og vi hadde planlagt å renovere det snart, så det var jo heldig på en måte. Nå fikk vi derimot en raskere planlegning!

Fra plastmatte til riktige baderoms plater
Min kone mener selvfølgelig at dette er det beste som har skjedd oss i denne familien, fordi det betyr at hun må erstatte den gamle blå plastmatte som vi har på badet i dag. Nå er jeg i og for seg enig med henne om at det ikke er en spesielt stilig plast matte, men jeg synes fortsatt at vi har et annet bad som er nytt og friskt.

Men min kone har allerede vært ute på nettet og bestemt seg for baderomsplater som hun har funnet på bygghjemme.no – så den tingen er ikke engang å snakk om sannsynligvis. Til min fordel, får jeg i stedet velge kommode og det føles faktisk viktigere hvis du spør meg om det.

Badekar eller dusj?
Vi har ikke helt bestemt oss om å investere i å kjøpe inn et badekar eller en god dusj til baderommet. Vi hadde et bad før men vi har allerede et nytt badekar i baderommet i øverste etasjen av huset, så kanskje det er smartere å bare kjøp et godt dusjkabinett i stedet, og installere? Da har du jo en av hver, og kan velge hva som passer deg best.
Hvis jeg måtte velge, ville jeg selvfølgelig foretrekke å ha en av disse dusjer med innebygd massasjefunksjon og mange kule lamper i. Men hvis jeg engang nevner dette til min kone så ser hun bare rart på meg og gå derfra. Det vil trolig bli en drøm jeg får til å leve med.
Men da vi snakker om dusjer, så husker jeg en TV klipp med Kent Roger og Aleksander når de deler hotellrom og salver eder med lotion der i rommet sammen. Jeg ler fortsatt like mye hver gang jeg ser dette!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *