Ulykker som kan forhindres

Det finnes utrolig mange videoer på nettet der man kan se hvordan bilulykker oppstår. Når man ser disse er det lett å bli oppgitt over hvor dårlige sjåfører man slipper ut på veiene.

Det er nesten vanskelig å la være å le når man ser enkelte ulykker i dag. Dessverre er det mer snakk om en oppgitt enn en gledelig latter.

Helt håpløst
I går så jeg en video på Youtube der noen hadde satt sammen en rekke ulykker i en filmsnutt. Jeg må si at jeg nærmest ble sjokkert over hvor mange dumme handlinger som forekommer i trafikken. Det var liten tvil om at de fleste av ulykkene det var snakk om kunne ha blitt avverget. Med bedre sjåfører så kan verden slippe utrolig mye av denne typen meningsløs skade på biler og mennesker. Jeg mener derfor at det bør stilles høyere krav til de som skal få lappen. Det er ganske utrolig at enkelte mennesker slipper ut i trafikken, og fortsatt ikke har lært seg helt grunnleggende regler.
Bedre i Norge
Det er heldigvis ikke like ille i Norge som i for eksempel USA. Her er det tross alt visse krav man må oppfylle for å kvalifisere for førerkort. Likevel tror jeg det er mye å ta tak i også her hjemme. Jeg vil derfor oppfordre alle mine lesere om å kjøre med hodet. Man vet ikke hvor fort idiotisk kjøring kan føre til store ulykker. Det er derfor noen ganger bedre å være skikkelig forsiktig med hva man foretar seg på veien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *