Ulykken plager meg

Hva er sannsynligheten for at to ting skulle bli ødelagt i løpet av samme måned? Ikke bare at jeg måtte reparere bilvinduet tidligere denne måneden, så jeg ble tvunget til å kjøpe en ny spisebord nå. Ja, midtsommer kanskje ble litt vill, men likevel. Akkurat nå føler jeg meg som en representant for Murphys lover.

En midsommarfest som ended litt uheldig
Vi hadde besøk fra Mo i Rana nå i midtsommer helgen som var. Torild og Signe har bodd her i tre netter og vi tok selvfølgelig tilbake masse tapte tid. Som vanlig endte jeg og Signe i diskusjoner om biler, ha ha. Den andre har en tendens til å satse på hvor lenge vi kan henge ut uten å starte å snakke biler og deretter måle dem tiden. Denne gangen klarte vi tre timer, faktisk 🙂

Mot slutten av kvelden hadde vel Torild tatt en drink for mye og snublet over en veske. Det hele endte med at han falt rett over kjøkkenbordet slik at den brakk i to. Så jeg startet denne uken med å gi meg ut på internett for å se etter en ny spisebord, og fant en virkelig fint eksemplar til en god pris. En pen kombinasjon av en bordplate i alm og en svart ramme i metall som jeg fandt på trademax. Den vil gjøre seg veldig godt i kjøkkenet mitt , så egentlig gjort det ikke noe att Torild brøt min gamle bord, haha.

Planer for sommeren
Nå som våre gjester har reist hjem igjen har vi grublet litt på hva vi skal gjøre i sommer. Det har vært noen snakk her hjemme om att reise over til Sverige og gå på noen festival. For meg som er engasjert i biler har det alltid vært en drøm å gå på Big Power Meet i Sverige. Det er i en by som heter Västerås, som ikke skal være sånn veldig langt fra Stockholm hvis jeg har forstått det hele rett.

Då samles bil-entusiaster fra hele verden, og alle kjører rundt og viser sine ulike biler, kanskje mest amerikanske biler. Det er en fest, contests, utstillinger og endeløs moro. Men det er ganske snart, så jeg tror ikke vi har tid i år dessverre 🙁

Jeg tilbyr denne videoen i stedet som viser lite fra dette møtet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *