Sykt angrep på sjåfør

Det er ikke vanskelig å få seg en god latter på Youtube. I dag kom jeg over et klipp der en gal mor angriper en sjåfør som hadde kjørt inn i hennes bil.

Det er ganske sykt hvordan folk tyr til vold i trafikken noen ganger. Likevel kan man ikke annet enn å le når situasjonen blir så absurd.
Rett til angrep
I klippet på Youtube ser man hvordan moren spontant reagerer på at en bil kjører inn i hennes kjøretøy. Hun løper ut som en gal person og går løs på vedkommende. Dette gir hun seg ikke med før politiet ankommer stedet. Det er ganske sykt å tenke på at en ulykke skal kunne forårsake et slikt etterspill. Likevel må det sies at kjøringen til sjåføren i videoen er alt annet enn plettfri. Det er nesten uforståelig hvordan han i det hele tatt har klart å kjøre på den måten.

Amerikanske tilstander
Det er så uvant for nordmenn når vi får se denne typen reaksjoner. Jeg kan ikke forestille meg at noen i Norge skulle tatt loven i egne hender i en slik situasjon. Det er på en måte ikke sånn vi har for vane å opptre. Selv om jeg lo godt så må jeg innrømme at jeg ikke håper på amerikanske tilstander i trafikken i Norge.

Det er mye man ser når man setter seg ned med internett noen timer. Noen ganger er det vanskelig å vite om man skal le eller grine. Syke ting er det ikke mangel på der ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *