På jakt etter ny Audi

audinI det siste har jeg intensifisert jakten på ny bil. Dette har ført til at jeg bestemt meg for å finne en nyere Audi.

Jeg har alltid hatt svært gode erfaring med bruk av tyske biler. Derfor tenkte jeg at det kunne være spennende å skifte fra Mercedes til Audi.

Forandring fryder
Jeg har i alle år kjørt ulike utgaver av Mercedes sine biler. Dette har jeg svært gode erfaringer med på alle typer føre. Likevel har jeg lenge tenkt på at det hadde vært spennende å prøve noe nytt. Siden jeg er en så stor fan av tyske biler så måtte det bli noe fra dette landet. Jeg leter derfor nå etter en nyere Audi som jeg kan kjøpe. Jeg har ikke bestemt meg for modell, men tenker at det bør være en maksimalt to år gammel bruktbil.

Mange muligheter
Det er mange muligheter når man skal finne den perfekte bilen. Til nå har jeg brukt mest tid på å søke etter annonser på Finn.no. Denne siden har antakeligvis det største utvalget av bruktbiler i hele Norge. Jeg har allerede funnet noen aktuelle biler som jeg har sendt forespørsler om. Det blir spennende å se hvor langt eierne er villige til å gå i forhandlingene. Jeg ønsker selvsagt å få til en så gunstig avtale som overhodet mulig.

Det blir artig å få seg ny bil etter og ha hatt den andre i over tre år. Dette er en uvanlig lang brukstid i forhold til det jeg er vant til. En Audi burde være et godt valg selv om det sikkert blir en litt annen brukeropplevelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *