Min kone og jeg er uenig

Nå trenger vi hjelp fra dere lesere der ute, for min kone og jeg er uenig i innredningen hjemme. Derfor vil jeg at du nå finne ut om det er meg eller min kone som har mest rett til utstedelse av sofaen vi skal kjøpe. Jeg gir deg en bit av historien her og våre sterkeste argumentene fra begge sider, så kan dere bare kommentere eller sende en e-post med hvem du mener har mest rett.

Min historie – Jeg synes vi skal satse på budget
Så vi har bestemt oss for å kjøpe en ny sofa nå. Den gamle sofaen har kattene klore så mye at den er ødelagt, og det er blod flekker på deler av sofaen etter en ulykke for noen år siden. Men vi har også flere planer i ulike renoveringer hjemme, både innendørs og utendørs, og vi vurderer samtidig på forskjellige turer. Jeg synes derfor at vi ikke skal bruke så mye penger på sofaen, uten vi kan se etter en brukt eller rimeligere budget variant. Vi bruke ikke så mye tid på sofaen heller. Jeg prioriter derfor sånn at mina alternativ er følgende:

 • Vent med å kjøpe sofaen før vi vet hva mer skal vi gjøre med huset
 • Lagre til side litt hver måned separat og kjøpe sofaen senere
 • Kjøp en billigere eller en brukt sofa

  lyxig howard sofa

  En lyxig howard sofa som min kone syns at vi skal ha!

Konens historie – Hun mener på att det er like bra att satsa på lux
Min kone sier i stedet at ”Hvis vi nå skal investere, er det like godt at vi investere i en god og bra sofa fra begynnelsen”. Hun så en lyxig howard sofa som hun helt har bestemt at vi skal kjøpe, og hun er standhaftig i sin argumentasjon. Hun mener at trademax.no har den kvaliteten vi trenger, og at det fortsatt er til en god pris. Ifølge hennes beregninger har vi derfor råd til både sofa og eventuelle fremtidige prosjekter. Huns alternativ er derfor:

 • Vi kjøper denne luksuriøse howard sofaen mens den er på salg
 • Sen sparer vi penger for fremtidige prosjekter og turer
 • Reisen tar vi til neste år da hjemmet er viktigst
 • Så nå er det opp til dere lesere. Hvem av oss syns ni har rett?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *