Måtte fikse bilvinduet

Du som også bor i veit at dem akkurat nå satt ny asfalt på veiene i krysset ved Barnas Hus og Kiwi. Jeg liker å være ute på veiene tendens til å være vennlig å utvikle bedre måter, men denne helgen var så jeg var litt trist. Da jeg gikk forbi Barnas Hus der vid bussholdeplassen så slo de til i bilvinduet. Jeg hadde fått et stykke asfalt rett inn i mit bilglass slik at det sprekket. Pust.

Fikset det med en gang
Heldigvis klarte jeg å få det avtalt direkte. Jeg ringte Ryds og spurte om de hadde tid og hvis jeg kunne komme samme dag. Samtidig som de fikset bilen min så lånte jeg deres bil slik at jeg kunne handle mat og ta meg til jobbet. Dagen etter kunne jeg plukke opp bilen igjen med en ny bilglass fra Ryds. Og det er klart at det koster litt, men jeg syns ikke prisen var urimelig. Takket være god forsikring så betalte jeg bare 2500 :-

Skandinavisk Ford V8 dag i Larkollen
I juli er det endelig tid for den skandinaviske Ford V8 dagen i Larkollen. Det er en av de dagene jeg lengter mest etter hver sommer fordi jeg synes det er et veldig godt planlagt arrangement.
Ford V8
Selv om jeg ikke kjøre Ford i dag så er det faktisk veldig få mennesker i min bekjent som vet at min første bil var en Ford Bronco F150 fra -88. Den bilen kjørte jeg i over et år før jeg byttet, og fortsatt i dag kan jeg huske den følelsen av en amerikanske motor under setet når du trykker på gasspedalen. Amerikanske biler har en kraft i sine motorer som få andre merker kan sammenligne seg med syns jeg, og det er nok derfor jeg er fortsatt tiltrukket av disse Ford- hendelsene.

Men i tillegg til Ford Day i Larkollen så tenkt vi ta en tur rundt i landet med familien. Pakke noen poser og bare ta av og se hvor vi lander. Er det noen som har noe bra tips som passer til en familie som vårt? 🙂

PS, har vi allerede gått Trollstigen. Vi gjorde det i fjor sommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *