Jeg sover ikke så bra akkurat nå

De siste ukene har vært tøffe. Jeg har vanligvis aldri problemer med søvnen, men jeg sover skikkelig dårlig nå, og det har gjort at jeg føler meg ganske dårlig. Legen min har syk skrevet meg en måned nå for å prøve å rydde opp søvnen min, og jeg har fått noen medisin som jeg skal prøve også. Men noen ting må jeg også fikse selv som ingen lege i verden kan hjelpe meg med.

 
Stressen påvirker meg
Jeg har kjent meg ganske stresset i livet i nesten et år nå, og mine leger tror dette kan være årsaken bak søvnproblemene mine. Så åpenbart trenger jeg hjelp til å ta tak i stresset for å ikke falle i den samme situasjonen igjen. Jeg vil derfor prøve terapi nå for å finne ut hva det er som stresser meg og lære meg hvordan jeg skal kunne håndtere stress bedre. Først følte jeg litt skeptisk til terapi, men jeg innser også at det er noe som har hjulpet veldig mange, så jeg vil selvsagt gi den en sjanse.

 
Hjemme har jeg kjøpt nye madrasser til sengen som et skritt for å sove bedre. Madrassene vi har nå er ganske gammel og jeg trenger også litt hardere madrasser til å sove godt, tror jeg. De hadde et godt utvalg på www.chilli.no og jeg syntes det var rimelig priser også. I tillegg vil de levere rett til din dør, noe som var det største argumentet for meg akkurat nå, fordi jeg ikke vil bli plaget med hele prosessen for å måtte gå ut med en trailer å hale den hjem med.

 
Musikk og motorer hjelper mot stress
Jeg har ellers blitt rådet til å holde meg til de tingene som gir meg positiv energi, og her er motorer og musikk mine hobbyer. Derfor har jeg brukt ganske mye tid ute i garasjen og flikket på motorsykkelen, det gir meg en behagelig ro i sjelen. Også har jeg satt på plass en god liste over god musikk å høre på der ute.

 

  • Guns N’ Roses – Don’t cry
  • Led Zeppelin – Stairway to Heaven
  • Guns N’ Roses – November rain
  • Ozzy Osbourne – Mama I’m Coming Home
  • Alice Cooper – Only Women Bleed
  • Overkill – Years Of Decay
  • Metallica – Nothing Else Matters
  • Scorpions – Still Loving You
  • Gary Moore – Still Got The Blues For You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *