Enorm utvikling i bilbransjen

Det har vært en imponerende utvikling fra 50-tallets klassiske biler til de moderne bilene vi har i dag. Så hva er egentlig best, klassisk stil eller energieffektive biler?

Det er spennende å se forskjellene på ulike biler som er produsert gjennom historien. Selv ser jeg mange positive ting med de eldre bilene.

50-tallet mot elbilen
Youtube-programmet «CNET on Cars» har laget en episode som tar for seg 50-tallets klassiske biler og fem moderne elbiler. Det er interessant å se hvor store fremskritt man har gjort rent teknologisk. Dagens biler er mye mer driftssikre og vesentlig raskere enn de gamle. I tillegg har man revolusjonert kjøretøyene når det gjelder energieffektivitet. Dette er selvsagt fantastisk for forbrukere som ville fått mye høyere regninger med gamle biler og dagens norske bensinpriser.
Noe unikt
Likevel foretrekker jeg de gode gamle bilene. Det er noe med designen som virkelig appellerer til meg. For meg er det noe helt spesielt med å kjøre rundt i en amerikansk bil fra 50-tallet. Da blir det mer en opplevelse enn en vanlig kjøretur. Derfor mener jeg at moderne bilprodusenter har mye å lære av fortiden. Det hadde vært utrolig kult om man kunne få fordelene med de nye bilene med gammel design.

Det er morsomt å se denne typen sammenligninger på nettet. Derfor kommer jeg helt sikker til å være mer på Youtube fremover. Denne kanalen er virkelig en fantastisk mulighet for bilinteresserte som er på jakt etter noe å se på. TV-kanalene har mye å lære av det som finnes på nettet i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *