Endelig motorsykkellappen!

mcSelv om jeg alltid har vært interessert i motorsykler så har jeg aldri hatt sertifikatet på denne typen kjøretøy. I går bestod jeg endelig den praktiske oppkjøringen, og er nå klar for å bruke motorsykkel på norske veier.

Å få lappen er en drømmen jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Grunnen til at det ikke har skjedd tidligere er at jeg ikke har hatt tid.

Enkel prøve
Den praktiske delen av eksamen ble mye enklere enn jeg hadde forventet. Jeg har selvsagt øvd lenge med kjørelærer, men jeg var likevel ganske nervøs på forhånd. Man vet jo aldri helt hvordan man kommer til å gjøre det når det virkelig gjelder. Derfor var jeg ekstremt fokusert når jeg satte meg på sykkelen og kjørte avgårde. Heldigvis gikk alt som planlagt, og jeg fikk lappen like etter oppkjøringen. På dette tidspunktet var jeg både glad og lettet. Det er utrolig å endelig klare noe man har hatt lyst til å gjennomføre så lenge.

Ny sykkel
Det første jeg skal gjøre er å kjøpe meg en helt ny motorsykkel. Dette er en drøm som jeg bare må få realisert nå som jeg har sertifikatet. Jeg vet at jeg kommer til å ta i bruk dette kjøretøyet med en gang jeg får kjøpt det. I tillegg er tanken å reise på en lengre ferie med motorsykkelen etterhvert. Det blir spennnede å få sett Europa fra sykkelsetet.

Jeg er utrolig lettet over at lappen nå er i boks. Sykkeldrømmen har gått i oppfyllelse, og jeg er klar til å teste ut det norske veinettet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *