Endelig i gang!

Velkommen til min nye blogg om biler, motorsykler og livet. Jeg må innrømme at jeg er litt nervøs for hvordan det hele skal gå.

Det er ikke så lett å komme i gang med første innlegg når man aldri har skrevet før. Likevel lover jeg å gjøre mitt aller ytterste for å skrive gode poster fremover.

Helt nytt
Det er som å gå inn i en helt ny verden for meg. En ting er å snakke om biler med venner, men det er virkelig helt annerledes å skrive om det. Man må være mer pedagogisk, og tenke gjennom hvordan man forklarer ting. Målet mitt er at flest mulig skal forstå mest mulig av det som blir omtalt på denne nettsiden. Da er det selvsagt viktig med et folkelig språk som er lett å skjønne.

Krysser fingrene
Jeg er faktisk svært nervøs for hvordan ting skal utvikle seg. Derfor krysser jeg fingrene for at det ikke skal bli så ille som jeg har fryktet. Marerittet er selvsagt at dere hater bloggen, og nekter å fortsette med å lese den. Jeg vet at jeg kommer til å gi opp om det ikke er noen interesse for det jeg har å si. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å skape innhold som er leseverdig for flest mulig.

Jeg er spent på hvordan prosessen kommer til å bli videre. Jeg håper at dere alle sammen kan tipse venner og bekjente om bloggen min. Dette vil gjør det mye enklere å markedsføre den helt fra starten. Forhåpentligvis finner dere mange innlegg som dere kan like!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *