En liten oppdatering

Det har vært herlig vær de siste dagene, og man kan kjenne at sommeren er rett rundt hjørnet. I hvert fall er det hva jeg håper på! Med tørre veier og opphold har det vært perfekte forhold for flere turer med den nye motorsykkelen min, så jeg satser på at de siste dagene reflekterer hva vi har i vente.

Ny seng
Foruten det som har skjedd på veien med motorsykkelen min, så har jeg også skaffet meg en ny seng. Den ble bestilt på nett hos Trademax, da de hadde et godt utvalg av 180x200cm senger. Veldig fornøyd og det tok kun et par dager før jeg hadde sengen hos meg, levert rett på døren. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til å bestille noe så stort som en seng på nettet, men det var ingen grunn til bekynring for alt gikk helt smertefritt. Også veldig greit å slippe å måtte gå fra butikk til butikk for å sjekke hva utvalg det er. Er du derfor på utkikk etter en ny seng kan jeg virkelig anbefale å sjekke ut nettbutikken.

Nærmer meg slutten
Den nye sengen er en del av sluttprosessen med oppussingen jeg har gjort av leiligheten. Det er virkelig deilig å komme hjem nå og kunne se resultatet av alt arbeidet og slite jeg har lagt ned. Mange av de i familien min og venner mener jeg burde fått inn profesjonell hjelp til deler av det jeg har gjort, men det ønsket jeg ikke. Og når du har gjort alt på egenhånd får du det også helt som du selv ønsker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *